Fyldig quinoasalat toppet med spejlæg

150 g quinoa, skyllet og kogt efter anvisningen på posen, og afkølet

4 gulerødder, skåret i tynde strimler med en kartoffelskræller – eller rives groft

8 radiser, skåret i tynde skiver

1 fennikel, skåret i super tynde skiver

4 avocado, uden skræl og sten, og kødet skæres i tern

4 små spidskålsblade, skåret i tynde strimler

2 håndfulde blandede salatblade, fx babyspinat, feldsalat, rødbedeblade

4 tsk. olivenolie

4 spsk. citronsaft

Kværnet salt og peber

4 spsk. tahin

4 æg, spejlede

4 tsk. hampefrø

Bland quinoa med gulerødder, radiser, fennikel, avocadotern, strimlet kål og salatblade. Dryp med olie og citronsaft og krydr med salt og peber. Fordel salaten i fire portionsskåle og top med en skefuld tahin. Læg et spejlæg i hver skål og drys med hampefrø.