Grønsags-spaghetti med avocado-pesto

Grønsags-spaghetti med avocado-pesto

  • 60 g cashewnødder, ristet let gyldne på en tør pande
  • 25 g basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 nip salt
  • 10 g grønkål, uden stængler
  • 1 avocado
  • 1¼ dl vand
  • 1 mellemstor sød kartoffel, skrællet
  • 2 mellemstore courgetter

 

Pesto:

Kom cashewnødder, basilikum, hvidløg, olie og salt i en foodprocessor og kør til nødderne er fint hakkede.

Tilsæt grønkål, avocado og vand og blend til en glat og cremet konsistens.

 

  1. Lav den søde kartoffel til spaghetti-strimler med en spiralizer eller et juliennejern og kog spaghettien 5 minutter i kogende vand. Afdryp den i en si og skyl spaghettien i koldt vand.
  2. Lav courgetterne til spaghetti-strimler og bland dem med de søde kartoffel-spaghetti.
  3. Hæld avocadopestoen ved og bland det hele, til det er godt blandet.

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv