60 g cashewnødder, ristet let gyldne på en tør pande
25 g basilikum
1 fed hvidløg
6 spsk. olivenolie
1 nip salt
10 g grønkål, uden stængler
1 avocado
1¼ dl vand
1 mellemstor sød kartoffel, skrællet
2 mellemstore courgetter
Pesto: kom cashewnødder, basilikum, hvidløg, olie og salt i en foodprocessor og kør til nødderne er fint hakkede. Tilsæt grønkål, avocado og vand og blend til en glat og cremet konsistens.
Lav den søde kartoffel til spaghetti-strimler med en spiralizer eller et juliennejern og kog spaghettien 5 minutter i kogende vand. Afdryp den i en si og skyl spaghettien i koldt vand.
Lav courgetterne til spaghetti-strimler og bland dem med de søde kartoffel-spaghetti.
Hæld avocadopestoen ved og bland det hele, til det er godt blandet.