Blåbær scones

Blåbær scones (10 stk.)

  • 50-75 g friske blåbær
  • 200 g mandler, males til med
  • 100 g kokosmel
  • 50 g rørsukker eller kokossukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • Saft og reven skal af 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 2 store æg
  • 1 dl plantemælk

 

  1. Bland mandel-mel, kokosmel, sukker, bagepulver, citronskal, chiafrø og krydderierne.
  2. Tilsæt mælk og æg og rør det sammen og tilsæt bærrene til sidst.
  3. Lad dejen stå nogle minutter, før dejen deles i 10 lige store dele.
  4. Form dem runde og flad dem ud, så alle scones har ens tykkelse.
  5. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.