Blog

7. september 2016

Madpakketid

Madpakken er en vigtig del af dagen for børn. Den er ikke kun et pusterum midt på dagen, men også en mulighed for at få fyldt […]
5. september 2016

Bagte rødbeder med grønkål og paranødder

Bagte rødbeder med grønkål og paranødder 600 g lilla babyrødbeder, rensede og halverede 600 g gule babyrødbeder, rensede og halverede 1½ spsk. honning 1 spsk. olivenolie […]
5. september 2016

Den grønne farve

Den grønne farve Det er klorofyl, der giver den smukke farve til grønne frugter og grønsager. Grønne grønsager er generelt fyldt med kalk og magnesium, og […]
5. september 2016

Grønsags-spaghetti med avocado-pesto

Grønsags-spaghetti med avocado-pesto 60 g cashewnødder, ristet let gyldne på en tør pande 25 g basilikum 1 fed hvidløg 6 spsk. olivenolie 1 nip salt 10 […]
5. september 2016

Dessert med mango og chiafrø

Dessert med mango og chiafrø 30 g chiafrø 1½ dl mandelmælk 75 g blåbær 1 tsk. majsmel 2 spsk. vand Ca. 1 tsk. ahornsirup 1 stor […]
1. februar 2016

Stegt blomkåls-couscous

Stegt blomkåls-couscous 1 blomkålshoved, uden den tykke stok, og delt i buketter 1-2 tsk. cayennepeber 2 tsk. gurkemeje Olivenolie ½ løg, skåret i tynde skiver 1 […]
11. november 2015

Gulerods-dip

Gulerods-dip 4 spsk. olivenolie 5 gulerødder, halveret på langs en eller to gange afhængigt af tykkelsen 1 rød chili, uden kerner og grofthakket 1 spsk. stødt […]
13. oktober 2015

Mos af butter beans

Mos af butter beans 200 g tørrede butter beans, lagt i blød i koldt vand natten over med ½ tsk. bagepulver 1-2 spsk. olivenolie 1 rosmarinkvist […]
13. oktober 2015

Kostens kollesale betydning

Det er oktober, hvor luften bliver skarp og klar, og de brungule farver spreder sig i trækronerne. Trods de smukke gyldne farver kaldes oktober også for […]
27. august 2015

Gør det nemt i hverdagen

Sommerferien er slut, og de fleste er vendt tilbage til hverdagen med vækkeur, madpakker, fritidsinteresser etc. og vi har sagt farvel til lange lune sommeraftener, impulsive […]
27. august 2015

Skønhed kommer indefra …

Huden er dit største organ, den kan ånde, sanse, føle smerte og den er kroppens beskyttelse mod omverdenen. Huden er også en vigtigt del af immunforsvaret, og den […]
27. august 2015

Superfoods!

Januar er i gang og måske med nye vaner. Mange tænker at starte på en frisk i et nyt år, og gamle vaner ændres måske. Ofte […]
23. august 2015

Grøn suppe med broccoli og ærter

Grøn suppe med broccoli og ærter 1 stort løg, groft hakket 1 spsk. olivenolie + lidt til at dryppe med 1 fed hvidløg, hakket 3 stængler […]
23. august 2015

Fyldig quinoasalat toppet med spejlæg

Fyldig quinoasalat toppet med spejlæg 150 g quinoa, skyllet og kogt efter anvisningen på posen, og afkølet 4 gulerødder, skåret i tynde strimler med en kartoffelskræller […]
18. maj 2015

Grøn smoothie

Grøn smoothie Ingredienser (4 små glas) 400 g ananas, skåret i tern 1 banan, uden skræl ½ l kokosvand 150 g babyspinat Hampefrø til drys Kokosflager […]