Blog

13. april 2015

Glutenfrit brød

Glutenfrit brød 130 g mandler, males til fint mel 100 g græskarkerner, males til fint mel 100 g fuldkornsrismel 40 g solsikkekerner 1 spsk. chiafrø 1½ […]
18. februar 2015

Bircher mysli med blåbærkompot (4 små portioner)

100 g grove havregryn, evt. glutenfri 2 spsk. chiafrø 1 spsk. græskarkerner 3 dadler, hakkede 1 knsp. vaniljekorn 3½ dl mandelmælk 1 spsk. ahornsirup   Blåbærkompot […]
16. januar 2015

Antioxidant-rig smoothie

Antioxidant-rig smoothie 1 banan 3 dl mandelmælk, uden sukker 1 stor håndfuld babyspinat Ca. 10 pekannøddekerner 1 tsk. greens, fx fra Pukka eller High on Life […]
12. september 2014

Æltet rødkål (4 personer)

Æltet rødkål (4 personer) ½ rødkålshoved 1 tsk. salt 1 tsk. æblecidereddike 1 fed hvidløg, finthakket ½ tsk. revet ingefær 2 æbler, uden kernehus og skåret […]
12. september 2014

Quinoa knækbrød

Quinoa knækbrød 1 dl quinoaflager 1 dl hørfrø 1 dl sesamfrø 1 dl solsikkekerner 3½ dl majsmel 1 tsk. bagepulver 1 ¼ dl olie fx macadamiaolie, […]
12. september 2014

Quinoa pandekager (ca. 10 små)

Quinoa pandekager (ca. 10 små) 1½ dl quinoa, skyllet ½ l vand 1 stort æg 4 spsk. rismel ½ dl rismælk 1 nip salt 1 spsk. […]
12. september 2014

Glutenfri boller (20 stk.)

Glutenfri boller (20 stk.) 250 g rismel 250 g groft rismel (eller almindeligt rismel) 200 g majsmel 200 g quinoamel 50 g gær 12 dl vand […]
12. september 2014

Farsbrød med fyld

Farsbrød med fyld 500 g hakket kyllingekød 1 løg, i små tern 1 rød peberfrugt, uden kerner og i små tern 75 g oliven uden sten, […]
12. september 2014

Cashew kugler (20 stk.)

Cashew kugler (20 stk.) 1 dl lyse rosiner 1 dl tørrede æbler, klippet i små stykker 1 dl malede cashewnødder 1½ spsk. hørfrøolie 1 dl cashewnødder, […]