Farsbrød med fyld
Farsbrød med fyld
- 500 g hakket kyllingekød
- 1 løg, i små tern
- 1 rød peberfrugt, uden kerner og i små tern
- 75 g oliven uden sten, i små tern
- 50 g soltørrede tomater, der ligger i olie i glas (olien bruges ikke), skåret i strimler
- 1 dl rismel eller andet mel
- 1 æg
- 1 tsk. oregano
- Salt og peber
- 1 dl græskarkerner
- 2 spsk. tamari, shoyu eller sojasauce (det er forskellige slags sojasauce)
- Lidt olivenolie
- Tomater, oliven, løg og peberfrugt tilsættes kødet sammen med æg og mel. Krydderierne tilsættes.
- Græskarkerner og sojasauce blandes.
- Den rørte fars hviler ½ time, græskarkernerne røres i og farsen formes til et aflangt brød.
- Farsbrødet dryppes med lidt olie og bages i en 200° varm ovn 40-50 minutter.