Fyldig quinoasalat toppet med spejlæg
Fyldig quinoasalat toppet med spejlæg
- 150 g quinoa, skyllet og kogt efter anvisningen på posen, og afkølet
- 8 radiser, skåret i tynde skiver
- 1 fennikel, skåret i super tynde skiver
- 4 avocado, uden skræl og sten, og kødet skæres i tern
- 4 små spidskålsblade, skåret i tynde strimler
- 2 håndfulde blandede salatblade, fx babyspinat, feldsalat, rødbedeblade
- 4 tsk. olivenolie
- 4 spsk. citronsaft
- Kværnet salt og peber
- 4 spsk. tahin
- 4 æg, spejlede
- 4 tsk. hampefrø
- Bland quinoa med gulerødder, radiser, fennikel, avocadotern, strimlet kål og salatblade.
- Dryp med olie og citronsaft og krydr med salt og peber.
- Fordel salaten i fire portionsskåle og top med en skefuld tahin.
- Læg et spejlæg i hver skål og drys med hampefrø.