Pasta med cherrytomater, svampe og oliven

  • Ca. 200 g (3-4 stk.) gulerødder (ikke alt for tykke), skåret i skiver på 1 cm
  • 200 g markchampignon, halverede
  • 1 grøn peberfrugt, uden kerner og skåret i store tern
  • 1 rødløg, skåret i både
  • 50 g grønne oliven 
  • 1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver (kan udelades)
  • 160-175 g tortelloni med fyld af spinat og ricotta
  • 1-2 dåse (400 g) cherrytomater
  • 3-5 soltørrede tomater i olie (olien bruges ikke), skåret i tern (kan udelades)
  • 1½-2 spsk. sojasauce
  • 1 tsk tørret basilikum (kan udelades)
  • ½ tsk tørret oregano
  • Salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • Evt. reven ost til drys

 

  1. Bland gulerødder og svampe med de øvrige ingredienser, i et stort ovnfast fad (ca. 30 x 20 cm). Vend 2 dl vand i og dryp med olie.
  2. Sæt fadet i en 190 °C varm ovn 35 minutter til grønsagerne er stegte og pastaen mør. Rør eventuelt rundt et par gange undervejs.