Dessert med mango og chiafrø

30 g chiafrø

1½ dl mandelmælk

75 g blåbær

1 tsk. majsmel

2 spsk. vand

Ca. 1 tsk. ahornsirup

1 stor mango, uden skind og sten – og kødet hakkes groft

1 spsk. yoghurt eller sojayoghurt

1 nip stødt kardemomme

Ca. 15 pistacienødder, grofthakkede

Kom chiafrø og mandelmælk i en skål og lad det stå en times tid, til det tykner.

Kom blåbær i en gryde med majsmel og vand og bring det i kog. Lad det simre til bærrene brister og smag til med ahornsirup.

Blend mango med yoghurt og rør kardemomme i.

Anret desserten således i portionsglas: kom et lag af chiafrø-blandingen i først. Derpå lidt blåbærkompot og drys med halvdelen af pistacienødderne. Kom et lag mango over og drys med resten af nødderne.

quinoa-frø