Hvorfor skal du tage med på min workshop?
- Det er en hurtig og effektiv måde at få den nyeste viden
- Det er en kæmpe mulighed for at tilberede lækre retter med såvel nye som kendte råvarer
- Du får præcis de indsigter og tips, du har brug for i dit ”nye” køkken
Workshop over 3 dage til dig, der gerne vil:
- Have den nyeste viden indenfor ernæring og sund mad
- Have idéer til den sunde og smagfulde hverdagsmad
- Kende de nyeste super sunde råvarer – og hvad de kan bruges til
- Få idéer til tilberedning af, ikke så kendte, råvarer (quinoa, tang, granatæblekerner etc.)
- Have masser af opskrifter med hjem
Kurset indeholder både teori og praksis, så vi skal også skære, hakke og snitte, ælte, bage og stege!
Du får idéer til:
- Det kolde, det lune og det varme måltid
- Salater
- Sunde, søde sager
- Glad mad til børnene og madpakker
- Mad til de unge
- Bagværk
- Drikke
Dag 1
- En masse råvarer i teori og praksis
- Hvad indeholder råvarerne af næringsstoffer (fedtstoffer, protein, vitaminer og mineraler)
- Fytonutrienter (plantestoffer), hvad er det, hvor findes de, hvilken virkning har de, og hvorfor er de så vigtige
- Hvad bruges, de ikke så kendte, råvarer til, som tang, quinoa, bælgfrugter etc.
- Mad uden mælkeprodukter og gluten
Dag 2
- Hvad gavner din fordøjelsen – og hvad kan din fordøjelsen ikke lide
- Hvorledes styrker du din tarmflora
- Hvad er god mad for din lever, og hvorfor er dens funktion så vigtig
- Insulinresistens og overvægt, hvad kan du gøre i teori og praksis
Dag 3
- Ledproblemer, hvordan minimerer du smerterne
- Hovedpine, hvorfor – og hvad kan du selv gøre
- Hormonbalancen og hvordan forebygger du hormonfølsom kræft
- Børn, glad og nærende børnemad og lidt om børneproblemer, øre, astma, uren hud etc.
Workshoppen kan tilberedes ud fra et specielt tema, hvis der er ønske om det.