Gode læseoplevelser behøver ikke koste en formue! Mine 2 bøger, som er udgivet i 2021, fås lige nu til uhørt lave priser.
’En sund kvindekrop’ kr. 30 + moms + levering.
’Mad i fad’ kr. 50 + moms + levering.
(Se alle mine bøger her: webside)
En rigtig god gaveidé, som er billigere end en avis eller et blad. Er du interesseret i bøger, så skriv til Sanni: sanni@muusmann-forlag.dk
Nedenfor får du to helt nye ’Grønne mad i fad’ opskrifter, som ikke er med i bøgerne.
Med ønsket om en dejlig sommer.
Bagt humus med cherrytomater (2 personer)
- 350 gr. færdigkøbt lys humus
- 125 gr. kikærter fra dåse, skyllede
- 135 gr. cherrytomater
- 1½ tsk. harissa pasta
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
- 25 gr. pinjekerner, ristet på en tør pande
- Bred humusen ud i et ovnfast fad (ca. 25 x 15 cm) og fordel halvdelen af kikærterne over.
- I en skål blandes resten af kikærterne med cherrytomater, harissa, olivenolie, salt og peber. Rør rundt i blandingen, så alt er dækket af olie og harissa. Fordel blandingen på humusen.
- Sæt fadet i en 190 °C varm ovn 25-30 minutter, til tomaterne er bløde.
- Retten drysses med pinjekerner og serveres med pitabrød og rå grønsagsstave.
Græskar, peberfrugt og linser i karryfløde (2 personer)
- ½ (ca. 325 g – vægt uden kerner) hokkaidogræskar, uden kerner og skåret i mundrette stykker
- ½ grøn peberfrugt uden kerner, skåret i store tern
- 1 lille rødløg, i både
- Ca. 3 tsk karrypasta
- ½ dl kogende vand
- 2 spsk olivenolie
- 2½ dl fløde
- 175 g kogte grønne linser
- 30 g mandelflager, ristet gyldne på en tør, varm pande
- 1 lille håndfuld hakket mynte
- 1 lille håndfuld hakket koriander
- Læg græskar, peberfrugt og løg i et ovnfast fad (ca. 30 x 20 cm) og vend det rundt med karrypasta, kogende vand og olie. Sæt fadet i en 190 °C varm ovn i ca. 10 minutter, til grønsagerne har lidt farve. Tilsæt fløde og linser og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter.
- Top retten med mandelflager og krydderurter.