Dessert med mango og chiafrø
- 30 g chiafrø
- 1½ dl mandelmælk
- 75 g blåbær
- 1 tsk. majsmel
- 2 spsk. vand
- Ca. 1 tsk. ahornsirup
- 1 stor mango, uden skind og sten – og kødet hakkes groft
- 1 spsk. yoghurt eller sojayoghurt
- 1 nip stødt kardemomme
- Ca. 15 pistacienødder, grofthakkede
- Kom chiafrø og mandelmælk i en skål og lad det stå en times tid, til det tykner.
- Kom blåbær i en gryde med majsmel og vand og bring det i kog. Lad det simre til bærrene brister og smag til med ahornsirup.
- Blend mango med yoghurt og rør kardemomme i.
- Anret desserten således i portionsglas: kom et lag af chiafrø-blandingen i først.
- Derpå lidt blåbærkompot og drys med halvdelen af pistacienødderne.
- Kom et lag mango over og drys med resten af nødderne.