Dessert med mango og chiafrø

Dessert med mango og chiafrø

  • 30 g chiafrø
  • 1½ dl mandelmælk
  • 75 g blåbær
  • 1 tsk. majsmel
  • 2 spsk. vand
  • Ca. 1 tsk. ahornsirup
  • 1 stor mango, uden skind og sten – og kødet hakkes groft
  • 1 spsk. yoghurt eller sojayoghurt
  • 1 nip stødt kardemomme
  • Ca. 15 pistacienødder, grofthakkede

 

  1. Kom chiafrø og mandelmælk i en skål og lad det stå en times tid, til det tykner.
  2. Kom blåbær i en gryde med majsmel og vand og bring det i kog. Lad det simre til bærrene brister og smag til med ahornsirup.
  3. Blend mango med yoghurt og rør kardemomme i.
  4. Anret desserten således i portionsglas: kom et lag af chiafrø-blandingen i først.
  5. Derpå lidt blåbærkompot og drys med halvdelen af pistacienødderne.
  6. Kom et lag mango over og drys med resten af nødderne.

 

quinoa-frø

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv