En sund kvindekrop (2021)

Bogen En sund kvindekrop er til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Indgangsvinklen er grundlæggende holistisk, og det handler om det hele menneske, om sundhed, kost og livsstil og samspillet mellem krop, sind og ånd.

I bogen fokuseres der ikke på en specifik diæt eller kur. I stedet guides læseren, via enkle ændringer, til en velfungerende krop med en optimal fordøjelse, et stærkt immunforsvar, hormoner i balance, stærke knogler, smuk hud, en hjerne i topform, bedre nattesøvn og mere energi.

 

 

Læseren præsenteres for den nyeste viden om:

  • Det fintfølende maskineri, der får kroppen til at fungere og præstere.
  • Kostens enorme betydning.
  • Plantebaseret mad og plantestoffernes vigtighed.
  • Kosmetik, cremer og skjulte hormoner.
  • Det klimavenlige køkken.

Bogens flere end 80 opskrifter, med tilhørende god tips, er overvejende vegetariske eller veganske og uden gluten, mælk og hvidt sukker. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er ovenikøbet nem at lave i en travl hverdag.

Her er inspiration til mange forskellige sider af et godt og sundt liv, og bogen er opbygget, så den kan bruges som opslagsbog med mulighed for at plukke i informationerne efter interesse og behov.

Bogen kan købes i boghandlere, på internettet, hos Muusmann Forlag / eller den kan bestilles ved at kontakte mig via kontaktsiden! Du finder også bogen på landets biblioteker.

Bogen er en revideret udgave af min første bog, En sund kvindekrop uden brystkræft, hvor langt den største del af bogen handlede om brystkræft. De forskellige vejledninger, tips og gode råd i den første udgave var i virkeligheden gældende for flere områder af kroppen og ikke kun i forbindelse med brystkræft. Derfor ser anden udgave nu dagens lys – denne gang med fokus på flere komponenter for en sund kvindekrop, blandt andet hvordan du forebygger knogleskørhed, hjerte-kar-problemer og brystkræft, og hvordan du holder din hjerne i form og din hud sund og spændstig. Siden 2014, hvor første udgave udkom, er vi begyndt at fokusere mere og mere på det klimavenlige køkken og på at minimere madspild. Det har derfor også været relevant at inkludere det emne i bogen og tilføje yderligere 15 opskrifter, alle med udgangspunkt i plantebaseret mad.

GRATIS! Du kan hente et udsnit af bogen “En sund kvindekrop (2021) her!

 

Anmeldelser af bogen “En sund kvindekrop (2021)”:

Birte Jørgensen og Else Høgh fra Magasinet Sundhed skriver:

“Fagligheden hos Anne van der Merwede fornægter sig ikke i hendes seneste bog. Her har hun med en baggrund som ernæringsterapeut, komplementærbehandler og ergoterapeut skrevet bogen til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med godt helbred. I bogen ”En sund kvindekrop – sundhed, styrke og vitalitet” tager hun udgangspunkt i det hele menneske, i kost og livsstil.

Uden at fokusere på en specifik diæt eller kur guides du, via enkle ændringer, til en velfungerende krop – med optimal fordøjelse, et stærkt immunforsvar, hormoner i balance, stærke knogler, fin hud, en hjerne i topform og bedre nattesøvn.”

 

Carsten G. Johansen fra Magasinet Helse skriver:

“Lige så fantastisk den er, lige så svær kan kvindekroppen være at forstå og få i balance. Denne bog tilbyder sig som den ultimative guide til kvindens hormoner, immunfor- svar, hud, energi, mentalitet og meget mere.

I redegørelsen lægges der ikke mindst vægt på betydningen af kosten, og derfor indeholder bogen 80 næringsrige og farvestrålende opskrifter, der appellerer til sanserne. Forfatteren er bl.a. ernæringsterapeut og ergoterapeut med speciale i kvindekroppen. Hun har tidligere udgivet En sund kvindekrop uden brystkræft.”

Titel En sund kvindekrop
Undertitel Sundhed, styrke og vitalitet
Forfatter Anne van der Merwede
Sider 253
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-93951-86-0