En sund kvindekrop uden brystkræft (2014)

Hver 9. kvinde rammes i dag af brystkræft, og forskning fokuserer på at op mod 25 pct. af tilfældene formentlig kunne forebygges ved ændringer i kost og livsstil.

Uddrag fra bogen:

“Sundhed og vitalitet på celleplan er bestemt af dine tanker, følelser og fysiske udfoldelser, og i høj grad af dine kostvaner. Ligesom farver betyder noget for øjet og humøret, så betyder de også noget for din sundhed. Er maden farverig, er den med til at styrke dit immunforsvar, give balance i hormonerne og en optimal fordøjelse. Mad med farver indeholder nemlig et utal af fantastiske, nærende plantestoffer.”

 

 

I bogen En sund kvindekrop – uden brystkræft bliver du præsenteret for de afgørende faktorer, der bestemmer din krops sundhed, så du kan gøre dit for at undgå at blive ramt af brystkræft. Du får muligheden for på en enkel og lettilgængelig måde at kigge ind bag det ydre for at forstå hele det fintfølende maskineri, der får din krop til at fungere og præstere.

Bogen bygger på en holistisk opfattelse af at vores sundhed er afhængig af vores fysiske, psykiske og mentale velvære, og den fortæller detaljeret om forebyggelse af brystkræft. Bogen er skrevet i en empatisk og læsevenlig stil og vidner om, at forfatteren selv ”har været der”. Du får forfatterens egen personlige historie om en brystkræftdiagnose i 1998.

Du får den nyeste viden om

  • Hvordan du får styr på hormonerne
  • Hvordan din fordøjelse bedst forvalter dine hormoner
  • Kostens kolossale betydning
  • Kosmetik, cremer og skjulte hormoner
  • Motion, som er fantastisk vigtig

Desuden får du forslag til 70 nemme opskrifter på velsmagende retter, klar til brug i din hverdag. Anne van der Merwede kombinerer viden, erfaring og hjertelighed i en transformerende bog, der vil gøre en forskel i dit liv.

Anne van der Merwede er uddannet ernæringsterapeut, ergoterapeut og komplementærbehandler, hvilket gør, at hun i sit arbejde råder over en bred vifte af værktøjer. De sidste seksten år har Anne studeret sammenhængen mellem brystkræft, krop, sind, kost og livsstil. I dag arbejder Anne som foredragsholder, behandler, underviser og skribent, og hun afholder workshops og giver undervisning på uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Hent gratis mine “18 tips til at komme godt i gang” som dokument! Du kan hente det her.

Bogen kan købes i udvalgte boghandlere, eller den kan bestilles ved at kontakte mig via kontaktsiden!

 

Titel En sund kvindekrop
Undertitel – uden brystkræft
Forfatter Anne van der Merwede
Sider 248
Format Ukendt
Omslag Ukendt
Udgivelse 2014
ISBN 978-87-92746-68-9