MAD I FAD – Hele måltidet i et fad (2021)
Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask, højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad.
Bogen indeholder nemme opskrifter til velsmagende, sund og hjemmelavet mad til alle, der sætter pris på god mad. Der mere end 60 opskrifter, som omfatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag.
Hver opskrift ledsages af foto, praktisk info til alternative ingredienser og sundhedstips om råvarerne.
Alle retter – undtagen desserterne, er fuldgyldige måltider, som både indeholder fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Desuden masser af grønsager der giver energi til kroppen og skønne farver på tallerkenen.
Formålet med bogen er, at det skal være overkommeligt for alle at tilberede et godt måltid.
Du kan hente et uddrag af bogen MAD I FAD – Hele måltidet i et fad her!