Stegt blomkåls-couscous

Stegt blomkåls-couscous

  • 1 blomkålshoved, uden den tykke stok, og delt i buketter
  • 1-2 tsk. cayennepeber
  • 2 tsk. gurkemeje
  • Olivenolie
  • ½ løg, skåret i tynde skiver
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 1 courgette, delt på langs og skåret i skiver
  • 1 håndfuld græskarkerner, ristet på en tør pande, til de ”popper” op
  • 1 håndfuld persille
  • Kværnet salt og peber

 

  1. Kom blomkålen (kør lidt ad gangen) i en foodprocessor og kør til blomkålen ligner bulgur eller couscous. Du kan også rive blomkålen på et rivejern.
  2. Varm olie på en pande sammen med cayennepeber og gurkemeje.
  3. Tilsæt løg og hvidløg og steg til løgene er gennemsigtige.
  4. Kom blomkål og courgetteskiver ved og steg yderligere nogle minutter.
  5. Tilsæt de ristede græskarkerner og persille og smag til med salt og peber.

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv