Stegt blomkåls-couscous
- 1 blomkålshoved, uden den tykke stok, og delt i buketter
- 1-2 tsk. cayennepeber
- 2 tsk. gurkemeje
- Olivenolie
- ½ løg, skåret i tynde skiver
- 1 fed hvidløg, revet
- 1 courgette, delt på langs og skåret i skiver
- 1 håndfuld græskarkerner, ristet på en tør pande, til de ”popper” op
- 1 håndfuld persille
- Kværnet salt og peber
- Kom blomkålen (kør lidt ad gangen) i en foodprocessor og kør til blomkålen ligner bulgur eller couscous. Du kan også rive blomkålen på et rivejern.
- Varm olie på en pande sammen med cayennepeber og gurkemeje.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg til løgene er gennemsigtige.
- Kom blomkål og courgetteskiver ved og steg yderligere nogle minutter.
- Tilsæt de ristede græskarkerner og persille og smag til med salt og peber.