Blåbær scones

Blåbær scones (10 stk.)

  • 50-75 g friske blåbær
  • 200 g mandler, males til med
  • 100 g kokosmel
  • 50 g rørsukker eller kokossukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • Saft og reven skal af 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 2 store æg
  • 1 dl plantemælk

Bland mandelmel, kokosmel, sukker, bagepulver, citronskal, chiafrø og krydderierne. Tilsæt mælk og æg og rør det sammen og tilsæt bærrene til sidst.

Lad dejen stå nogle minutter, før dejen deles i 10 lige store dele. Form dem runde og flad dem ud, så alle scones har ens tykkelse.

Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.