
- Ca. 200 g (3-4 stk.) gulerødder (ikke alt for tykke), skåret i skiver på 1 cm
- 200 g markchampignon, halverede
- 1 grøn peberfrugt, uden kerner og skåret i store tern
- 1 rødløg, skåret i både
- 50 g grønne oliven
- 1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver (kan udelades)
- 160-175 g tortelloni med fyld af spinat og ricotta
- 1-2 dåse (400 g) cherrytomater
- 3-5 soltørrede tomater i olie (olien bruges ikke), skåret i tern (kan udelades)
- 1½-2 spsk. sojasauce
- 1 tsk tørret basilikum (kan udelades)
- ½ tsk tørret oregano
- Salt og peber
- 2 spsk. olivenolie
- Evt. reven ost til drys
- Bland gulerødder og svampe med de øvrige ingredienser, i et stort ovnfast fad (ca. 30 x 20 cm). Vend 2 dl vand i og dryp med olie.
- Sæt fadet i en 190 °C varm ovn 35 minutter til grønsagerne er stegte og pastaen mør. Rør eventuelt rundt et par gange undervejs.