Blåbær scones (10 stk.)
- 50-75 g friske blåbær
- 200 g mandler, males til med
- 100 g kokosmel
- 50 g rørsukker eller kokossukker
- 1 tsk. bagepulver
- Saft og reven skal af 1 usprøjtet citron
- 1 spsk. chiafrø
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 store æg
- 1 dl plantemælk
- Bland mandel-mel, kokosmel, sukker, bagepulver, citronskal, chiafrø og krydderierne.
- Tilsæt mælk og æg og rør det sammen og tilsæt bærrene til sidst.
- Lad dejen stå nogle minutter, før dejen deles i 10 lige store dele.
- Form dem runde og flad dem ud, så alle scones har ens tykkelse.
- Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.