Chiagrød med æblekompot

Chiagrød med æblekompot

  • 3½ dl plantemælk, fx mandelmælk
  • 4 spsk. chiafrø
  • 1 stort æble, skrællet og skåret i tern på 2 cm
  • Kornene fra ¼ vaniljestang
  • 1-2 tsk. honning
  • 25 g pistacienødder, hakkede

 

  1. Bland mælk og chiafrø og lad det stå nogle timer eller natten over i køleskabet – rør i blandingen af og til de første 10 minutter, så eventuelle klumper opløses.
  2. Kompot: kom æblerne i en lille gryde med et par skefulde vand og vaniljekorn.
  3. Kom låg på og lad blandingen simre ca. 10 minutter. Når æblerne er bløde tilsættes honningen.
  4. Fordel grøden i skåle og top med æblekompot og hakkede nødder.

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv