Farsbrød med fyld

Farsbrød med fyld

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 løg, i små tern
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og i små tern
  • 75 g oliven uden sten, i små tern
  • 50 g soltørrede tomater, der ligger i olie i glas (olien bruges ikke), skåret i strimler
  • 1 dl rismel eller andet mel
  • 1 æg
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 spsk. tamari, shoyu eller sojasauce (det er forskellige slags sojasauce)
  • Lidt olivenolie

 

  1. Tomater, oliven, løg og peberfrugt tilsættes kødet sammen med æg og mel. Krydderierne tilsættes.
  2. Græskarkerner og sojasauce blandes.
  3. Den rørte fars hviler ½ time, græskarkernerne røres i og farsen formes til et aflangt brød.
  4. Farsbrødet dryppes med lidt olie og bages i en 200° varm ovn 40-50 minutter.

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv