Grønsags-spaghetti med avocado-pesto
- 60 g cashewnødder, ristet let gyldne på en tør pande
- 25 g basilikum
- 1 fed hvidløg
- 6 spsk. olivenolie
- 1 nip salt
- 10 g grønkål, uden stængler
- 1 avocado
- 1¼ dl vand
- 1 mellemstor sød kartoffel, skrællet
- 2 mellemstore courgetter
Pesto:
Kom cashewnødder, basilikum, hvidløg, olie og salt i en foodprocessor og kør til nødderne er fint hakkede.
Tilsæt grønkål, avocado og vand og blend til en glat og cremet konsistens.
- Lav den søde kartoffel til spaghetti-strimler med en spiralizer eller et juliennejern og kog spaghettien 5 minutter i kogende vand. Afdryp den i en si og skyl spaghettien i koldt vand.
- Lav courgetterne til spaghetti-strimler og bland dem med de søde kartoffel-spaghetti.
- Hæld avocadopestoen ved og bland det hele, til det er godt blandet.