Hvad gør din suppe cremet og lækker

Hvad gør din suppe cremet og lækker

En cremet og fyldig suppe er lækker ’comfort’ mad, på kolde forårs- og sommerdage. 

Her kommer nogle tips for at få en mere cremet suppe:

  • Avocado giver altid en cremet og fyldig konsistent, når den blendes med i en suppe. Avocado gør sig bedst i kolde supper sammen med citron- eller limesaft, som giver et godt modspil til den cremede tekstur.
  • Kartofler og blomkål er neutrale i smagen og giver en hvilken som helst suppe en cremet konsistens. Det samme gør blomkål, som kan blendes og tilsættes suppen nogle minutter.
  • Bønner og linser kan tilsættes (store bønner koges på forhånd) en suppe og koge med. De har en neutral smag som fungerer godt i mange supper.
  • Nøddesmør – blot en lille smule er med til at gøre suppen cremet. Nøddesmør kan bruges i næsten alle supper, men anvendes ofte i asiatiske supper med stærke krydderier og kokosmælk. 
  • Kokosmælk og kokosfløde gør altid en suppe cremet. Kokosmælk passer godt til krydderier som citrongræs, chili og koriander.

 

 

image_pdfGem som PDFimage_printUdskriv