Blog

2. november 2021

Om fisk – og et par opskrifter fra min nye kogebog ’Mad i fad’

Om Fisk Fisk er så nem mad, isæt tilberedt i ovnen – modsat pandestegning, hvor jeg tit oplever at fisken går i stykker. Fisk smager skønt, er […]
5. oktober 2021

Mindre madspild – og opskrifter fra min bog ’En sund kvindekrop’ (udkom februar 2021)

Mindre madspild At undgå madspild var helt almindeligt før i tiden. Så blev det glemt i en generation eller to, og nu er det tilbage igen […]
17. august 2021

KOKORO

KOKORO Det japanske ord ’kokoro’ forener hjerte, sind og ånd. I den vestlige kultur har vi en tendens til at adskille disse tre begreber, men det […]
6. august 2021

Det spanske køkken – og min nye bog “Mad i fad”

Det spanske køkken – og min nye bog “Mad i fad” Det spanske køkken er et overflødighedshorn af spændende og velsmagende retter, og med landets lange […]
25. juni 2021

Mellemøstens køkken

Mellemøstens køkken Mellemøstlig mad er sund, fordi den består af masser af grøntsager og ikke så meget kød og fisk, den er fyldt med gode fedtstoffer […]
15. juni 2021

En sund lever

En sund lever Leveren har vældig travlt, og selv den stærkeste lever kan blive overbelastet. Men får den optimal næring, er den i stand til at […]
11. juni 2021

Vegetabilske proteiner

Vegetabilske proteiner I den plantebaserede kost, kan du ikke få proteiner fra kød, fjerkræ og fisk, men heldigvis er der mange velsmagende kilde til sunde vegetabilske […]
8. juni 2021

Nemme ideer til at få mange grønsager, frugt og bær i måltiderne

Nemme ideer til at få mange grønsager, frugt og bær i måltiderne   Morgenmad Overnight grød toppet med friske blåbær, tynde pærebåde og tern af mango  […]
4. juni 2021

Det japanske køkken

Det japanske køkken Tankegangen i japansk mad er minimalistisk, maden er nænsomt og hurtigt tilberedt og altid delikat serveret.  Japansk mad består hovedsagligt af fisk, grønsager, […]
27. maj 2021

Rødbeder, svampe og rosmarin vendt med linser

Rødbeder, svampe og rosmarin vendt med linser 350 g rødbeder, skrællede og skåret i både 1 rødløg, skåret i både 1 fed hvidløg, knust 150 g […]
25. maj 2021

Sådan får du bedre jordforbindelse

Sådan får du bedre jordforbindelse Gå barfodet på græs, sand eller andre af jordens naturlige overflader. Når du får kontakt direkte med jordens overflade via gåture, […]
20. maj 2021

World Bee Day den 20. maj

World Bee Day den 20. maj Mere end 25.000 forskellige biarter er i dag uddøde eller truede. Derfor sætter FN fokus på biernes beskyttelse den 20. […]
17. maj 2021

Hvad gør din suppe cremet og lækker

Hvad gør din suppe cremet og lækker En cremet og fyldig suppe er lækker ’comfort’ mad, på kolde forårs- og sommerdage.  Her kommer nogle tips for […]
14. maj 2021

Spis verden rundt

Spis verden rundt Uanset om dine ferieplaner går til altanen eller til sommerlandet, så kan du rejse langt længere helt uden at pakke kufferten. Med eksotisk, […]
11. maj 2021

Tang – havets gave til dig

Tang – havets gave til dig Havets grønsager har mange værdifulde og styrkende egenskaber, der gør dem værdige til en plads i vores kost. Havets grønsager indeholder […]